Offerte aanvragen?

Open de box en neem contact op

Vraag een offerte aan:

  Neem letters over:

  captcha

  Ons bedrijf

  Wie we zijn:

  Wij zijn een echt familiebedrijf. We zijn we nu bijna vijftien jaar geleden begonnen met koeriersdiensten en die service hebben we steeds verder uitgebreid. Zover zelfs dat Sarah en Maurits in 2007 besloten de focus helemaal op transport- en koeriersdiensten te leggen. Alles onder één dak.

  Onze klanten zitten wat koeriersdiensten betreft veelal in de regio. Groot-Eindhoven dus. Wat betreft de transportactiviteiten werken wij  inmiddels door heel de Benelux. Dit grotendeels business-to-business al zijn er de laatste tijd een aantal nieuwe opdrachtgevers bijgekomen waarvoor we ook leveringen bij particulieren doen. Een tak van sport die we ons snel eigen hebben gemaakt. En natuurlijk gelden ook op dit vlak weer onze vertrouwde uitgangspunten van een betrouwbare en stipte bezorging. Iedereen die meer wil weten over Hotrans wordt door het jonge en enthousiast team van harte uitgenodigd contact op te nemen.

  Wat we doen:

  Hotrans biedt meer dan alleen transport. Uw totale logistieke pakket kunt u bij ons onderbrengen. We bieden complete logistieke dienstverlening. Leveren van hoogstaande kwaliteit staat daarbij voorop. Onze medewerkers staan elke dag opnieuw garant voor een betrouwbare en complete dienstverlening op het gebied van vervoer en logistiek. Zo zorgen we voor u dat de juiste lading, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen de meest optimale kosten worden afgeleverd.

  Hoe we het doen:

  We hebben net zo lang gepuzzeld totdat we alle verschillende talenten en expertises op één centraal punt konden samenbrengen. Op die manier kunnen we onze klanten zo optimaal mogelijk helpen om hun doelen te verwezenlijken.  Middels een jong team zullen wij een flexibele benadering toepassen voor al uw logistieke vraagstukken.

  Missie:

  Het is de missie van Hotrans om een degelijke transparante en betaalbare transportoplossing te bieden aan bedrijven gevestigd in Nederland.  Een constante stroom van informatie zorgt ervoor dat bedrijven continue op de hoogte zijn van de status van hun opdracht.

  Visie:

  Hotrans wil in de komende 5 jaar uitgroeien naar een sterke speler in fijnmazige distributie binnen Nederland en België. Tevens zullen wij ons dienstenpakket verder uit gaan breiden. Value added services en Supply chain management zijn op dit moment al diensten die wij aanbieden maar zullen verder worden uitgebreid en geoptimaliseerd.

  Wij brengen de wereld een stukje dichterbij

  Laatste nieuws

  Bekijk nieuws

  Graag wil ik u informeren dat Hotrans transportbedrijf per 07-05-2019 door mij, Dirk van den […]

  Hotrans Transport B.V.| Het Schakelplein 1-2 | 5651 GR Eindhoven

  T 085 – 27 34 870

  E info@hotrans.nl